- - XXXO?

Sitter uppe 00.42 en torsdag kväll i September månad, natten till Chiles nationaldag roligt nog... och kan inte sova!
Har hänt en heeeeeeeeeeeeeel del sen sist jag skrev, men kan dra allt i korthet.
Jag jobbar just nu ute i McDonalds Stigs Center, helttidsanställningen har jag fått efter 3 månader endast, vilket jag tycker att otroligt skönt gjort av mig, som börjar i Oktober.
Har flyttat bort ifrån Nödinge med Pappa till Redbergsplaten, som förövrigt ligger väldigt nära stan för er som inte vet om vart Redbergsplatsen ligger.
Har en underbar flickvän vid namn Amanda, som jag bara vill äta upp när jag ser henne för att hon är söt hur hon än är, arg som glad!
Och då återstår bara en ny grej, som är iofs tråkigt för mig, men sjukt kul för den andre det handlar om...
Min bror Markus ska flytta till Marbella!!
Jag är så sjukt stolt över min lillebror som har åstadkommit med så mycket trots sin unga ålder, tillochmed lyckats bli säljchef för de företag han jobbar för... eller nått sånt chefaktigt sa han iallafall.
Han får nu chansen att dra ifrån Sverige med boende, ett arbete och ett nytt liv utomlands. Upptäcka nya saker som händer borta i Spanien.
Jag är så sjukt glad, och önskar honom all lycka...
Men samtidigt gör det ont i mig, att jag förlorar min lillebror igen, iofs så är de ju inte på samma sätt som med Lucia och Mamma, de kan jag ju åka till hur som helst när jag kan och har tid, men Markus...
Jag kommer sakna dig Hermano!

Valle på jobbet tycker om att bita mig på armen... fråga mig inte varför...
Jag kallas för "Aggrogada" på jobbet, för att jag fick en snetändning för att folk skulle kommentera mina "åtsittande" byxor som framhävde min rumpa... men va fan, jag kan väl inte rå för att jag får de i dom!? Det är inte så att jag är sjukt fet, snarare tvärtom, men lite rumpa har jag och de får fan folk ta!
Lite kul när man tänker på de...
Folk kollar in min ruumphaaa!
Nej, och så kan min torka igen nu... har alltså ingen aning om vad jag ska skriva om mer längre för denna gången.
Vill inte lova när nästa inlägg kommer, utan den kommer när den kommer!

Amanda - Mmm...

RSS 2.0